Bemiddeling bij in- en verkoop

Op het moment dat u uw auto wilt verkopen, is het belangrijk dat de toekomstige eigenaar weet wat hij koopt tegen een eerlijke prijs. Wij plaatsen eerlijke advertenties!

Eerlijk en openheid staan bij ons namelijk  hoog in het vaandel. Zo weet zowel u als de toekomstige eigenaar van de auto waar hij/zij aan toe is.

Als er grote kosten aan de auto komen of zijn dan melden wij dit, om zo in de toekomst ook nog meer eerlijke auto's te kunnen verkopen.

 

We bekijken eerst wat er nog meer te koop is van hetzelfde merk en type auto. Vervolgens komen wij met een prijs voorstel.

 

Wanneer u hiermee akkoord gaat, wordt er een contract opgesteld. De auto wordt volledig gewassen en gepolijst, bij getipt waar nodig.

 

Verder wordt er ook gekeken in welke staat de auto is en wat er eventueel aan vervanging toe is. Er vindt hierbij altijd overleg met de klant plaats. 

 

Mooie foto's doen het halve werk in een verkoopadvertentie. Daarom maken wij een volledige foto reportage van de auto met meer dan 30 foto's. De laatste stap is het plaatsen van de advertentie.

 

Bij reactie op de advertentie doen wij ook de verkoop voor u zodat u alleen het geld en de vrijwaring nog maar in ontvangst hoeft te nemen.

 

De kosten voor dit zijn verdeeld in vaste kosten en een percentage van het totale verkoop bedrag.

 

Vaste kosten

  1. Foto klaar maken
  2. Advertentie kosten
  3. Eventuele reparatie kosten
  4. Brandstof

Percentage

  • het percentage word vooraf bepaald en zit tussen de 10 en 20 procent van het totale verkoop bedrag.

Bemiddelen in de aankoop van een gebruikte auto

Zoekt u iets en weet u niet wat?

Of krijgt u niet te vinden wat u zoekt?

Dan kunnen wij u helpen, dit doen wij door te zoeken in: heel Europa, Japan en de USA.

Door onze vele manieren van zoeken, vinden wij vaak de auto's die door particulieren niet gevonden worden. Houd hierbij wel rekening, dat in verband met eventuele import er soms een wachttijd op een auto kan zitten.

Wanneer u niet speciaal een bepaalde auto zoekt maar gewoon iets wat bij u en uw budget past dan bent u ook van harte welkom bij ons.


Foto reportage van uw auto

Wij maken uw auto mooi en schoon voor de foto's (als hij dat al niet is).

Daarnaast zoeken wij een mooie locatie (dit is afhankelijk van het weer), Waar wij de foto's van uw auto gaan maken.

Wij staan altijd open voor suggesties.

Er worden zoveel mogelijk foto's van de details van de auto en de gehele auto gemaakt.

U krijgt een usb stick met foto's, de mooiste foto op canvas, een schone frisse auto en afhankelijk van het pakket nog veel meer.