Doe het zelf garage

Auto’s verdienen de nodige aandacht. Bij Van Opdorp Customs erkennen we dat, maar daar blijft het niet bij. We faciliteren ook alles wat ervoor nodig is om uw geliefde auto die aandacht te kunnen geven. In onze doe-het-zelfgarage Oss vindt u alles wat u nodig heeft om uw auto weer in topconditie te brengen. U heeft zelf alle controle in handen, wij bieden slechts de ruimte en apparatuur aan die u nodig heeft.

In onze doe-het-zelfgarage heeft u alles wat u nodig heeft om zelfstandig op een professionele en veilige wijze te werk te gaan. Dit betekent dat u gebruik kunt maken van bruggen en gereedschap, dat u niet beperkt bent door krappe openingstijden en dat u (buiten het maken van de afspraak) aan niets vastzit. Tevens vindt u in dé doe-het-zelfgarage de mogelijkheid tot het aanschaffen van persoonlijke veiligheid middelen zo als veiligheidsbrillen, oordopjes, stofmaskers en handschoenen. ook bieden wij de mogelijkheid tot het aanschaffen van remreiniger, slangklemmen, lampen, oliën en andere benodigdheden voor een goede reparatie. Wij bieden diverse soorten gereedschap aan, denk hierbij aan de standaard gevulde gereedschap wagens moor ook is er een breed aanbod aan speciaal gereedschap. verder kunt u onder meer denken aan en 2-koloms hefbrug, een 4-koloms hefbrug en een poetsbrug. Ook beschikken wij over een banden apparaat, straalcabine, pers en ultrasoon reiniger.


Verhuur (per uur)

 

Huur brug incl. gereedschapskar                 € 20,00

 

Huur werkplek zonder brug                           € 7,50

 

Huur lasapparaat                                            € 40,-

   

Werkzaamheden door monteur                    € 50,-

 

Sta geld per nacht                                          € 25,-

   

Bij het huren van een brug, werkplek en gereedschap geldt dat het eerste uur volledig wordt doorberekend, daarna per half uur. Bij het huren van apparatuur geldt dat deze per kwartier gehuurd kunnen worden.

Indien u afval zoals olie, banden etc. achter wilt laten, geldt hiervoor milieu toeslag:

 

Milieutoeslag vloeistoffen  € 2,50    per liter

Milieutoeslag filter               € 1,50    per stuk

Milieutoeslag band              € 3,50    per band

 

Onderdelen kunnen via ons besteld worden. Indien er zelf slijtageonderdelen meegebracht worden,  berekenen wij een toeslag van 25%.

 

Overig

 

Stellen van diagnose (uitlezen en resetten van computer)       € 50,-

 

Band wisselen en balanceren       € 20,- per band

Kleine beurt                                      prijs op aanvraag

Grote beurt                                       prijs op aanvraag

Diverse reparaties                           prijs op aanvraag

 

 

 

Als u specifieke vragen heeft over de huur van gereedschappen of u wilt voor een langere periode een brug huren, dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen of even bij ons langs komen.


Reserveer hier een brug!

Book an appointment with Dave Van Opdorp using Setmore

Wilt u een brug huren bij doe-het-zelfgarage Van Opdorp Customs? Neem dan nu contact met ons op. Dat doet u door even naar ons te bellen. U vindt hier boven tevens de gehele prijslijst van het huren van een brug en alle gereedschappen waar wij over beschikken. Als u vragen heeft, kunt u altijd even bellen. We hopen u snel te mogen ontvangen in onze doe-het-zelfgarage om uw auto weer te laten stralen als nooit tevoren!