Over

Enorm leuk dat je een kijkje op mijn site neemt! Ik zal me dan ook even voorstellen: mijn naam is Dave van Opdorp, geboren in 1984 en al sinds heel jong een passie voor allerlei soorten vervoermiddelen en vooral personen auto's. Vanwege mijn brede interesse ben ik dan ook dat ik vrij breed georiënteerd. Zo bemiddel ik bij in- en verkoop van auto's, kan ik ze ook polijsten en doe ik allerlei kleine reparaties.

Deze hobby en passie deel ik graag met andere liefhebbers. Hieruit is het idee geboren om een Doe Het Zelf Garage te beginnen waar gelijkgestemden elkaar kunnen ontmoeten en waar nodig helpen en adviseren.

 

 

Naast dat ik vrij handige handjes heb als het op sleutelen aankomt,  kan ik meer als alleen met auto's bezig zijn. Het is natuurlijk ook mooi als een mooie oldtimer of sport auto in een mooie omgeving staat wanneer deze niet op de openbaren weg is. Daarom ben ik ook een vakkundige partij om mee samen te werken bij het Customizen van Garages. Dit doe ik samen met zeer betrouwbare partijen waar ik al geruime tijd mee samen werk. Denk hierbij aan alles van vloeren, schilderwerk tot inrichting en roldeuren. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Er is één auto waar ik mijzelf uit hobby overwegingen wat verder in verdiep heb: De Toyota Starlet P7.

Dit type koop ik in, beoordeel ik en als het niet meer de moeite is om te repareren, dan gaat hij uit elkaar en alle onderdelen in de verkoop. Daarom ook dat ik altijd een grote voorraad p7 onderdelen op voorraad (zie Van Opdorp Parts) Mocht jouw onderdeel er niet tussen staan? Neem dan vrijblijvend contact op.

 

Mijn trots:

 

Toyoto Starlet  naar mijn zin gecustomized. Gekocht als 1.0 zonder opties (niet eens een rechterbuitenspiegel), maar inmiddels volledig omgetoverd naar een S uitvoering met een 5efe 1.5i.

 • S-lip
 • S-spoiler
 • S-toerenteller
 • S-stuur
 • S-bumper
 • turbo S-achterlichten
 • klapramen achter
 • volledig bekleed interieur  (B en C stijl, bovenrand achter en deurkaarten)
 • spatlappen
 • rechter buitenspiegel
 • 17 inch velgen
 • gril met mistlampen
 • celica stoelen
 • digitaal klokje
 • el. ramen
 • middenconsole
 • speakerbakjes
 • zijwindschermen
 • audio

De toekomst plannen zijn om er een aanhanger achter te bouwen, zie hier het voorbeeld: